Zoeken

DE KRACHT VAN WATER MET ELEKTROLYTEN

Het nieuwe coronavirus (COVID-19) stelt de wereld voor een ongekende gezondheidsuitdaging.

De besmettingspercentages zijn hoog en op dit moment bestaat er nog geen behandeling voor het virus. De internationale gezondheidsgemeenschap en regeringsleiders nemen noodmaatregelen om de verspreiding van het virus te stoppen en in te dammen. Ondertussen zoeken wetenschappers naarstig naar een vaccin.

Hieronder lees je wat je zelf kunt doen om te voorkomen dat je besmet raakt met een virus en hoe je sneller herstelt.


  • De eerste en belangrijkste regel is om regelmatig je handen te wassen. Was je handen grondig met water en zeep gedurende 20 seconden. Doe dit zo vaak mogelijk, vooral na toiletbezoek, aanraken van oppervlakken en na niezen of hoesten.

  • Raak je ogen, neus en mond niet aan.

  • Mijd contact met mensen die ziek zijn.

  • Reinig oppervlakken met desinfecterende doekjes/spray.

  • Wat als je ziek wordt. Blijf thuis en neem contact op met je zorgverlener voor advies over wat je moet doen. Volgens de richtlijnen van het RIVM.

Hoewel SOS geen remedie is tegen virale ziekten, zorgt een goed hydratatieniveau er wel voor dat je sneller herstelt.

Een van de belangrijkste bijwerkingen van virale infecties is uitdroging. Het lichaam bestrijdt virussen door de lichaamstemperatuur te verhogen (koorts); hierdoor verlies je meer water door verdamping via de huid en door ademhaling. Virussen zorgen er ook voor dat je minder honger hebt en sommige kunnen zelfs diarree en braken veroorzaken. Een van de beste natuurlijke manieren om virale ziekten te bestrijden, is om te zorgen voor een goede hydratatie. Drink dus voldoende. SOS helpt je bij het bestrijden van een infectie en zorgt voor een sneller herstel. Een goede hydratatie helpt ook zorgverleners in beschermingspakken om hun uitstekende zorg voor patiënten voort te zetten.

Draag alleen een mondkapje als je ziek bent. Uit onderzoek blijkt dat een mondkapje mensen niet beschermt tegen het virus.


SOS Hydration sportdrank

Contact:

E-mail: support@ineedsos.eu

Tel.: +31 6 391 944 99

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

©2020 • SOS Hydration EU / Haal meer uit water!

Instagram-druppel.png
Facebook-druppel.png
Twitter-druppel.png