hydration-header-gebruik.jpg

OFFICIEEL IMPORTEUR VOOR SOS HYDRATION INC.

SOS Hydration Europe is sinds 2019 de officiële distributeur voor SOS Hydration Inc. (San Francisco). Ons team van sportieve enthousiastelingen laat geen moment onbenut om de noodzaak van een goede hydratatie onder de aandacht te brengen. 
 

Wil je nog meer weten over ons product of heb je wellicht een interessant artikel of onderzoek gelezen over hydratatie? Heb je een idee over mogelijke samenwerking of een ander leuk idee waarbij een goede hydratatie een rol speelt? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Gezonde sportdrank bestellen

Europees distributeur, CEO, Dave Pattiwaël van Westerloo:

Uitdroging is de voornaamste oorzaak van vermoeidheid overdag.Dorst dehydrateert het lichaam en zorgt voor een afname in prestatievermogen tot wel 25%. Als we zweten verliezen we waardevol vocht, electrolyten en mineralen. Als voormalig Special Forces medic heb ik de impact van uitdroging ervaren en het belang van een goed gehydrateerd lichaam - in alle situaties en voor iedereen. Ik ben dan ook ongelooflijk trots dat ik dit nieuwe water mag introduceren in Europa.”

VISIE

‘Wij geloven dat mensen meer voldoening en plezier uit het leven halen als ze hun prestatievermogen kunnen verhogen’

MISSIE

‘Bewustwording creëren bij de mens dat voldoen hydratatie en het voorkomen van uitdroging, bijdraagt aan een betere levensstijl en daardoor betere prestaties’

BIOLOGISCH. NON-GMO.

GLUTENVRIJ. VEGAN. NIETS KUNSTMATIGS.
GEWOON ECHTE HYDRATATIE!