Image by Chander R

GEBRUIK SOS

Drink ongeveer 500 ml water met 1 of 2 sachets / lepels SOS

voor optimale hydratatie en balans van elektrolyten voor herstel.

TIJDENS HET SPORTEN

Gezonde sportdrank

Door het leveren van een inspanning, verlies je elektrolyten. Hierdoor neemt jouw algemene prestatievermogen tot wel 25% af! Een bidon SOS helpt jou voor-, tijdens- en na het sporten met het vervangen van de elektrolyten en het verhogen van prestaties!

IN HET VLIEGTUIG

Gezonde sportdrank

De luchtvochtigheid in een commercieel vliegtuig ligt tussen de 10-20%. Door droge lucht in te ademen, wordt de keel minder effectief in het verdrijven van virussen en bacteriën, waardoor u vatbaarder wordt voor infecties. Drink tijdens het vliegen minimaal 250ml water met SOS voor elk uur dat u in de lucht bent!

DAGELIJKS EN OP HET WERK

Gezonde sportdrank

Ga voor een vliegende start met een glas SOS in de ochtend, want ook tijdens het slapen verliezen wij vocht. Uitdroging is de belangrijkste oorzaak van vermoeidheid overdag. Voorkom deze dagelijkse uitdrogingsverschijnselen door SOS aan jouw water toe te voegen!

BIJ EEN KATER

Gezonde sportdrank

Een kater is het gevolg van uitdroging. Alcohol is diuretisch, waardoor het vocht uit je lichaam onttrekt.  SOS in een glas water naast het bed voor 's morgens vroeg zal snel worden opgenomen om de elektrolyten die verloren gaan door verhoogde urineproductie te vervangen en te helpen bij een droge mond.

Sportdrank • KETO • Elektrolyten poeder • SOS Hydration

BIOLOGISCH. NON-GMO.

GLUTENVRIJ. VEGAN. NIETS KUNSTMATIGS.
GEWOON ECHTE HYDRATATIE!